• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Cavia benodigdheden

Cavia benodigdheden

Over de aanschaf van een cavia hoor je goed na te denken. Er moeten cavia benodigdheden worden aangeschaft, er moet tijd zijn om het knaagdiertje te verzorgen, en er moet ruimte worden gemaakt om de kooi en alle andere cavia benodigdheden kwijt te kunnen. Kortom, de aanschaf van een cavia is niet zomaar iets. Bij Huisdierplezier willen wij jouw cavia een zo prettig mogelijk verblijf verzorgen. Daarom bieden wij een breed assortiment aan cavia benodigdheden aan.

Belangrijke cavia benodigdheden

Enkele belangrijke cavia benodigdheden op een rijtje:

  • Een caviakooi is natuurlijk belangrijk voor het bezitten van een cavia. Cavia’s kunnen erg vlug zijn, en als je ze even niet in de gaten houdt, dan kun je ze makkelijk kwijtraken. Dit willen wij natuurlijk niet bij Huisdierplezier.
  • Caviavoer is een van de belangrijkste cavia benodigdheden, het houdt cavia’s gezond. Omdat de diertjes zelf geen vitamine C kunnen aanmaken, moeten ze dit genoeg binnenkrijgen via huncaviavoer. Anders kan dit gezondheidsproblemen veroorzaken.
  • Cavia accessoires, bijvoorbeeld cavia speelgoed. Cavia’s vinden het leuk om af en toe een beetje te kunnen spelen. En ook voor jou als cavia eigenaar is het leuk om naar je huisdier te kijken terwijl hij of zij lekker speelt, of zelf een beetje met de cavia te kunnen spelen.

Met deze cavia benodigdheden ben je al op de goede weg om het leven van jouw cavia zo fijn mogelijk te maken. Natuurlijk komen hier later nog andere spulletjes bij voor bijvoorbeeld de verzorging van je cavia.

Cavia benodigdheden shop je bij Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier vind je een groot assortiment aan cavia benodigdheden. Bij ons vind je A-kwaliteit cavia benodigdheden, tegen een voordelige prijs. Achter betalen is mogelijk, en de verzendkosten zijn altijd laag. Heb je nog vragen, twijfel je over producten, of wil je graag advies over bijvoorbeeld cavia benodigdheden, neem dan contact op met ons via de klantenservice. Wij staan je graag te woord.