• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Hamstervoer / Snacks

Hamstervoer

Ieder wezen heeft voedsel nodig om te kunnen overleven. Daarom is er speciaal voor de hamster hamstervoer in de wereld gebracht. Hamstervoer zit vol met ingrediënten die helpen uw hamster gezond en fit te houden. Dit is tenslotte wat u voor uw hamster wilt, toch? Hamstervoer is een van de onmisbare benodigdheden voor uw hamster, net zoals een hamsterkooi, speelgoed en accessoires.

Waarom is er speciaal hamstervoer?

Hamstervoer is er om te zorgen dat uw hamster de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Vaak wordt er gedacht dat alle knaagdieren hetzelfde voedsel eten, maar dat is niet zo. Om die reden wordt algemeen knaagdierenvoer ook afgeraden. Een hamster heeft weer andere voedingsstoffen nodig dan een cavia. Ook is het zo dat de dikke staafjes (bix) niet opgegeten worden door een hamster, simpelweg omdat deze vrij groot voor ze zijn. Het belangrijkste in het hamstervoer is de hoogte van het eiwitgehalte. Goed hamstervoer heeft een eiwitgehalte van 15-18% en bevat daarnaast dierlijke eiwitten. U leest het goed, hamsters zijn geen vegetariërs! Het hamstervoer is echter enkel de basis, u kunt daarnaast nog van alles bijvoeren. Verschillende soorten groenten en fruit zijn echte lekkernijen voor uw hamster en zijn ook nog eens gezond. Een echte aanrader waarvan de meeste baasjes niet weten dat een hamster dat lust, laat staan dat het gezond voor ze is, zijn meelwormen. Deze zijn zelfs super gezond, ze bestaan uit dierlijke eiwitten en dat heeft uw hamster echt nodig. Er zijn ook veel dingen die uw hamster absoluut niet mag eten, dit is bijvoorbeeld zuivel, vruchtensap, rauwe kip en snoepgoed voor de mens. Let dus goed op wat uw hamster eet om hem of haar helemaal kerngezond te houden!

Hamstervoer lekkernijen

Naast het hamstervoer en het voedsel wat u bij kunt voeren, zijn snacks ook enorm lekker. Er zijn verschillende soorten die uw hamster heerlijk zal vinden. Naast de snacks in verschillende smaken, zijn er ook knaagstenen en maiskolven. Deze zorgen ervoor dat de tandjes van uw hamster kort blijven en het is voor een hamster heerlijk om eraan te knagen. Ook is er speelgoed waarin voedsel verwerkt zit, op deze manier geef je het hamstervoer op een vermakelijke manier aan uw hamster. Met de hamstervoer snacks laat u merken dat u om uw hamster geeft en uw hamster zal u enorm dankbaar zijn.

Hamstervoer bestellen bij Huisdierplezier

Hamstervoer uit het knaagdierbenodigdheden assortiment bestelt u eenvoudig bij Huisdierplezier. Plaats de bestelling en kies ervoor om deze vooraf of achteraf te betalen. U kunt het pakketje binnen 3 werkdagen bij u voor de deur verwachten. Niet tevreden en al wel betaald? Dan kunt u natuurlijk uw geld terug ontvangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft.

Menu