• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Konijn benodigdheden

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Konijn benodigdheden

Konijnen zijn naast honden en katten een van de meest populaire huisdieren. Bij de aanschaf van een konijn moet je nadenken over konijn benodigdheden die nodig zijn om het knaagdier een fijn leventje te bieden. Onder konijn benodigdheden vallen onder andere:

Konijn benodigdheden voor buiten

Konijnen zijn echte buitendieren en hupsen het liefst ook buiten rond. Konijnen kunnen ook in de winter buiten verblijven, wanneer ze voldoende bescherming hebben tegen de kou en wat stro in hun konijnenhok. Let wel op als jouw konijn los rondloopt in de tuin. Je konijn kan gemakkelijk ontsnappen, of bijvoorbeeld iets eten wat zijn of haar tere maagje niet kan verwerken. Wij willen natuurlijk niet dat het konijn ziek wordt. Om je konijn toch een beetje buiten te laten rondrennen, zonder constant toezicht te hoeven houden, verkopen we bij Huisdierplezier.be ook konijnenhokken met ren onder konijn benodigdheden.

Voer konijn benodigdheden

Onder konijn benodigdheden valt natuurlijk ook het voer van konijnen. Konijnen mogen niet zomaar alles eten, en moeten de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen om gezond te blijven. In ons assortiment konijn benodigdheden kun je daarom ook verschillende soorten konijnenvoer vinden, van zaadmengsels tot droogvoer. Ook voerbakken behoren tot ons konijn benodigdheden assortiment, neem hier gerust een kijkje, en vind de geschikte voerbak voor je konijn.

Konijn benodigdheden verzorging

Als trots konijnenbezitter wil je natuurlijk dat je konijn er verzorgd bijloopt. Bij Huisdierplezier.be vind je verschillende konijn benodigdheden voor de verzorging van je konijn. Onder andere verzorgingssets en nagelschaartjes zijn te vinden onder konijn benodigdheden. Wij doen er alles aan om huisdierbaasjes en hun konijn een zo compleet mogelijk assortiment te bieden.

Koop konijn benodigdheden bij Huisdierplezier.be

Bij Huisdierplezier.be kun je jouw konijn benodigdheden gemakkelijk en voordelig bestellen. Achteraf betalen is ook mogelijk bij ons, en de verzending is altijd goedkoop. Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Hoe je deze klantenservice kunt bereiken, is rechts onderaan de pagina te vinden.