• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Konijnenhok

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Konijnenhok

Als u van plan bent om een konijn aan te schaffen, dan heeft u natuurlijk een konijnenhok nodig. Maar waar moet u eigenlijk op letten als u een konijnenhok aanschaft? Hiermee wil Huisdierplezier.be u graag mee helpen. Het is belangrijk voor het geluk van uw konijn dat u het juiste konijnenhok aanschaft. Moet er bijvoorbeeld wel of geen ren bij? Wij adviseren altijd dat u een konijnenhok met ren aanschaft, zodat uw konijn de ruimte heeft om vrij rond te lopen en te spelen. U wilt natuurlijk dat uw konijn gelukkig is. Mocht u hier te weinig ruimte voor hebben, dan adviseren wij dat u een losse ren aanschaft die u kunt inklappen. Zo blijft uw konijn gezond en gelukkig.

Het beste kwaliteit konijnenhok

Huisdierplezier biedt u een zeer ruim assortiment van goede kwaliteit. Het konijnenhok van Huisdierplezier is altijd voorzien van een CE certificering, waardoor het konijnenhok voldoet aan de Europese eisen. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een konijnenhok zoals het materiaal, de kleur, de maat en de indeling. Dit maakt het echter ook verwarrend als u voor het eerst van plan bent een konijnenhok aan te schaffen. Daarom nemen we de mogelijkheden met u door:

  • Konijnenhok met ren: Zoals eerder is aangegeven is het belangrijk dat uw konijn rustig en veilig kan rond lopen zodat hij voldoende beweging krijgt. Al deze konijnenhokken zijn voorzien van een nachthok, een binnen verblijf en een ren die afhankelijk van het type hok binnen zit of die uitkomt op het gras.
  • Konijnenhok zonder ren: Deze modellen worden vaak gebruikt als men geen gras heeft in de tuin. Deze typen konijnenhokken beschikken over een nachthok en een binnen verblijf.
  • Konijnen ren: De konijnen ren wordt vaak gebruikt als u enkel een konijnenhok binnen heeft staan, of als u graag de mogelijkheid wilt om de konijnen ren op te ruimen.
  • Dubbel konijnenhok: Deze konijnenhokken worden vaak gebruikt als men meerdere konijnen bij elkaar in één hok wilt hebben, zodat ze samen kunnen spelen.

Bestel hier uw konijnenhok

Bij Huisdierplezier vindt u altijd het konijnenhok dat het beste past in uw situatie. Bekijk dus snel ons assortiment zodat u optimaal plezier heeft van uw konijn. Uw bestelling wordt binnen 3 dagen geleverd.