• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Konijnenren

Konijnenren

Konijntjes zijn dieren die het fijn vinden om af en toe te kunnen graven en rond bewegen. Een konijnenren is daarom ideaal voor jouw favoriete huisdier. Jouw konijn kan zo vrij rondlopen, zonder dat je zelf als baasje steeds je konijn in de gaten moet houden. Vooral als je alleen een konijnenhok hebt, is de aanschaf van een konijnenren handig. Het kan namelijk zo zijn dat konijntjes weglopen tijdens het verkennen van je tuin, en dit moeten we natuurlijk proberen te voorkomen.

Speeltjes in de konijnenren

Konijnen zij sociale dieren, ze hebben speeltjes nodig in hun konijnenren, anders zullen ze zich snel vervelen. Als konijnen alleen in een konijnenhok zitten, en er is weinig afleiding, kunnen er gezondheids- of gedragsproblemen volgen. Zorg daarom dat er voldoende speeltjes aanwezig zijn voor in de konijnenren. Zo bezorg je jouw konijn een prettig leventje, en doe je jezelf ook een plezier. Konijnen met gezondheids- of gedragsproblemen kunnen moeilijke huisdieren zijn. Om konijnen af te leiden kun je bijvoorbeeld iets neerleggen in hun konijnenren waar knaagdier op kunnen klimmen, of waar ze zich in kunnen verstoppen. Enkele voorbeelden van fijn speelgoed voor konijnen in de konijnenren zijn:

  • Molens, hier kunnen konijnen hun energie in kwijt.
  • Rammelaars met belletjes, hier kunnen konijnen fijn mee spelen en het belletje maakt geluidjes
  • Balletjes met belletjes, ook hier kunnen konijnen mee spelen
  • Brain train spiralen, om jouw konijntje mee bezig te houden, zodat ze zich niet zullen vervelen

Deze speeltjes voor in de konijnenren zijn terug te vinden in ons assortiment.

Konijnenren bij Huisdierplezier.be

Bij Huisdierplezier.be vind je een divers assortiment aan konijnenrennen en konijnenhokken. Bij ons vind je de ideale konijnenren die bij jou en je konijn past. Heb je nog vragen, wil je graag nog advies, of wil je een aantal opmerkingen kwijt, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wij staan je graag te woord over onze producten!