• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Konijnen Drinkfles

Drinkfles konijn

Een drinkfles konijn is onmisbaar wanneer u een konijn heeft. Net als ieder mens en dier heeft een konijn behoefte een vers en schoon water. Dankzij een drinkfles konijn biedt u uw konijn dat!

Drinkfles konijn in ons assortiment

Een drinkfles konijn is belangrijk. Daarom hebben wij ook deze opgenomen in ons assortiment. U vindt verschillende soorten en deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende maten. Alle drinkflessen uit ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit, zijn makkelijk te gebruiken en lekker niet. Dankzij deze drinkflessen blijft het water vers en fris. U zou ook kunnen kiezen voor waterbakje, maar hierin wordt het water snel vuil en de kans is groot dat uw konijn deze omgooit. Daarom is een drinkfles konijn veel gemakkelijker!

Naast een drinkfles konijn

Wij hebben niet alleen een drinkfles konijn in ons assortiment opgenomen, maar ook nog vele andere Konijn benodigdheden. Hierdoor kunt u alles voor uw konijn in een keer aanschaffen. De volgende producten kunt u ook in ons assortiment vinden:

  • Konijnenhok: Wij bieden u verschillende konijnenhokken aan, zowel voor binnen als voor buiten.
  • Konijnenvoer: Voor konijnenvoer bent u bij ons ook aan het juiste adres!
  • Voerbak konijn: Naast een drinkfles konijn is een voerbak konijn natuurlijk ook onmisbaar. Ook deze vindt u bij ons in het assortiment!
  • Konijnen speelgoed: Zeker wanneer uw konijn alleen zit, kan het nog weleens gebeuren dat uw konijn zich verveeld. Het speelgoed in ons assortiment zorgt ervoor dat uw konijn zich uren kan vermaken!

Drinkfles konijn bestellen

Een drinkfles konijn bestelt u bij Huisdierplezier. Al onze producten zijn van A-kwaliteit waardoor u een lange tijd gebruik kunt maken van onze producten. Plaats de drinkfles in het winkelmandje en betaal veilig bij ons online. U kunt hierbij uit verschillende betaalmethodes kiezen, waaronder het achteraf betalen met Klarna. Vervolgens kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuis verwachten. Niet goed? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Uw drinkfles konijn koopt u bij Huisdierplezier!

Menu