• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Konijnen Voerbak

Voerbak

De aanschaf van een konijn brengt bepaalde andere aankopen zoals een voerbak teweeg. Bij een konijn komt immers veel meer kijken dan alleen het schattige knaagdiertje zelf. Een voerbak is natuurlijk gezonder voor je konijn, omdat de kans dat het konijnenvoer met bijvoorbeeld uitwerpselen in aanraking komt veel kleiner is met een voerbak, dan zonder een voerbak. Ook is een voerbak fijn om het even van je konijntje op een plek te houden, andere dieren komen hier minder snel op af. Vogels bijvoorbeeld, deze dieren zijn gek op sommige ingrediënten die in verschillende soorten konijnenvoer te vinden zijn. Kortom, de verzorging konijn van je konijn is heel belangrijk.

Enkele tips voor de juiste voerbak

Bij Huisdierplezier willen wij jouw konijntje een zo fijn mogelijk leven bezorgen, daarom hebben wij hier nog enkele tips voor de juiste voerbak:

  • Konijntjes zijn er in verschillende soorten en maten, het is dan ook belangrijk om de voerbak die je koopt hierop aan te passen.
  • Sommige konijntjes kunnen niet zelf beslissen hoeveel voedsel ze nodig hebben. Het kan dan ook voorkomen dat ze hun bakje in een keertje leegeten. Voor deze konijntjes is het handig om de voerbak meerdere keren per dag een beetje voer te geven.
  • Konijnen gooien vaak met hun voerbak als deze leeg is. Doet jouw konijn dit ook? Dan is het beter om een stevigere voerbak aan te schaffen, zodat je er lang plezier van kan hebben.

Koop je voerbak bij Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier vind je naast een voerbak een uitgebreid assortiment aan konijn benodigdheden. Voor al uw huisdierproducten kun je bij ons terecht. Heb je nog vragen, of twijfel je over bijvoorbeeld welk voer je voor je konijntje moet kopen? Bij ons kun je altijd terecht, via onze klantenservice. Ons email adres of telefoonnummer vind je rechts onderin de pagina. Wij zien je vragen graag tegemoet!

Menu