• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Update 29-03-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Jouw bestelling wordt ondanks de corona crisis maandag verzonden.
Onze pakketdiensten draaien momenteel nog optimaal.

Konijnenhok zonder ren

Konijnenhok zonder ren

Wanneer u uw konijn regelmatig uit het hok haalt, is het handig om een konijnenhok zonder ren aan te schaffen. Echter, omdat konijntjes van nature graag rondlopen, wordt het wel aangeraden om een aparte konijnenren aan te schaffen. Zo kan je favoriete huisdier een gelukkig bestaan leiden bij de aanschaf van een konijnenhok zonder ren. Er komt dus veel kijken bij de aanschaf van een konijn, maar deze spulletjes dragen stuk voor stuk bij aan het fijne leventje van je huisdier. Naast konijnenhok zonder ren, verkopen wij ook:

  • Konijnenhokken met ren
  • Konijnenkooien
  • Dubbele konijnenhokken

Neem hier gerust een kijken, om zo de ideale verblijfplaats voor je knaagdier te vinden.

Speeltjes voor in het konijnenhok zonder ren

Konijntjes zijn speelse dieren, en kunnen daarom ook wat speeltjes in het konijnenhok zonder ren waarderen. Balletjes, rammelaars en loopmolens behoren onder andere tot hun favoriete speeltjes. Ook deze konijn benodigdheden zijn te vinden bij Huisdierplezier. Wij willen je konijntje een zo fijn mogelijk bestaan bieden.

Populaire konijnenhokken zonder ren

Een van de meest populaire konijnenhok zonder ren is het konijnenhok HDP124. Dit hok heeft een verdieping , met daaronder poten, zodat de bodem beschermt kan worden wanneer het hok op een grasveldje wordt geplaatst.

Een andere populair konijnenhok zonder ren is het Woodland Konijnenhok Cotton. Dit hok bestaat uit twee verdiepingen, die zijn verbonden door middel van een kleine trap. De bovenste verdieping vormt het nachthok voor het konijn, en deze is af te sluiten met een schuifslotje. Verder kan het dak van het Woodland Konijnenhok Cotton ervan af worden gehaald. Zo kun je nog makkelijker spelen met je huisdier.

Konijnenhokken zonder ren bij Huisdierplezier

Het konijnenhok zonder ren is er in verschillende soorten en maten. Neem gerust een kijkje bij de andere konijnenhokken. Bij Huisdierplezier.be kun je jouw konijn benodigdheden gemakkelijk en voordelig bestellen! Voor vragen of advies kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan je graag te woord.

Menu