• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Konijnenhok luxe

Konijnenhok eigen productie

Bij Huisdierplezier.be willen alleen het beste voor jouw konijn. Daarom verkopen wij ook konijnenhokken uit eigen productie. De konijnenhokken worden door gespecialiseerde vakmannen geproduceerd en bestaan volledig uit geïmpregneerd hout. Hierdoor zijn onze konijnenhokken zeer geschikt voor buiten. Een ander voordeel van geïmpregneerd hout is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Daar wordt niet alleen jouw huisdier, maar ook jij vast blij van.

Konijnenhok met en zonder ren uit eigen productie

Wij bieden verschillende konijnenhokken aan. Konijnenhokken met ren zijn fijn wanneer je je konijn vrij wil laten rond bewegen. Deze konijnenhokken hebben namelijk een binnen- en een buitenverblijf. Tijdens de nachten kan je huisdiertje lekker naar het binnenverblijf toe, en overdag kan het rondlopen zonder dat je als baasje steeds moet omkijken. Heb je al een ren? Dan is een konijnenhok zonder ren ook een optie. In deze hokken kan jouw konijn warm blijven tijdens koude nachten, of zich lekker nestelen om uit de gure wind te blijven.

Konijnenhok uit eigen productie bij Huisdierplezier

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze konijnenhokken? Neem dan snel een kijkje op de website. Het is ook mogelijk om de hokken bij ons in de showroom te bekijken, deze bevindt zich in Zijtaart. Maak hiervoor een afspraak via de telefonische klantenservice. Dit doe je door te bellen naar (0031) 6-27353009. De openingstijden van onze showroom zijn:

  • Woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.30 uur tot 13.30 uur

Kom gerust een keer langs als je de konijnenhokken met eigen ogen wil bekijken, wij snappen dat je alleen het beste wil voor je lieve knaagdier. Het is ook mogelijk om contant te betalen aan een van onze koeriers bij de levering. Voldoet het konijnenhok niet aan je verwachtingen, dan nemen we het verblijf kosteloos mee terug (excl. maatwerk)

Menu