• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld is vandaag verzonden

Konijnenhok zonder ren

Het ideale konijnenhok zonder ren

Een konijnenhok zonder ren voor jouw konijn moet natuurlijk veilig zijn en aan bepaalde eisen voldoen. Hierdoor wordt een zo comfortabel mogelijk en veilige omgeving gecreërd voor jouw konijn. Om je in deze behoefte te kunnen voorzien hebben wij een divers en breed aanbod beschikbaar waarbij je ook de keuze hebt om voor een konijnhok zonder ren te kiezen die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Een konijnenhok zonder ren voor binnen het huis kun je vinden bij konijnenhok binnen. Graag informeren wij je verder bij het kopen van een konijnenhok zonder ren, te gebruiken als een schuilhok voor jouw konijn of een heerlijk slaaphok voor de dutjes!

Waarom een konijnenhok zonder ren

Konijnen zijn energieke dieren en zijn dan ook gebaat bij een grote leeftuimte. Wanneer je een konijn te klein huisvestigd zal dit resulteren in vervelend gedrag. Het knagen aan de tralies, het hout van het hok en de attributen in het hok. Ook kan het konijn vervelend gedrag vertonen tegenover het baasje, veel voorkomende problemen zoals hoknijd worden deels veroorzaakt door te kleine huisvesting. Daarnaast moet een konijn naast een goede verzorging voldoende beweging hebben voor een goede gezondheid. Wij raden dan ook altijd aan een konijnenhok zonder ren te gebruiken als schuilhok of slaaphok. Dit konijnenhok op poten kan perfect gebruikt worden in een open dierenren of uitloopruimte. Op deze manier wordt het konijnenhok voornamelijk gebruikt als slaaphok voor de dutjes en een plek om de behoefte te doen. Daarnaast hebben we ook een dubbel konijnenhok, een groot konijnenhok en natuurlijk het konijnenhok met ren in ons assortiment zitten, bekijk hier alle konijnenhokken. Wanneer je het konijnenhok zonder ren wilt plaatsen in een konijnenren, adviseren wij altijd te kiezen voor minimaal één konijnenhok op poten. Dit zorgt ervoor dat de konijnen ook op koudere dagen beschermd worden tegen optrekkend vocht en kou in het konijnenhok. 

Assortiment konijnenhok zonder ren

Binnen ons assortiment van konijnenhokken zonder ren hebben wij een breed aanbod met uiteenlopende prijzen. Zo kan iedereen een konijnenhok zonder ren kopen naar zijn of haar eigen smaak en zijn er veel opties om uit te kiezen. Er zijn betaalbare modellen beschikbaar met één verdieping, maar ook prachtige villa’s. Wij selecteren regelmatig een konijnenhok in de aanbieding en goedkope konijnenhokken voor het kleine budget. De keuze is enorm op het gebied van konijnenhokken met ren. 

Konijnenhokken zonder ren

Lijkt een konijnenhok zonder ren je ideaal? Aarzel niet en shop dan verder op Huisdierplezier. Mocht je vragen hebben dan kun je ons altijd E-mailen naar info@huisdierplezier.nl. Bent je toch nog niet overtuigd van een konijnenhok zonder ren? Dan hebben wij ook andere mooie konijnenhokken in ons assortiment voor je! Zo hebben wij een divers aanbod aan konijnenhokken met of zonder ren, een dubbele verdieping en voor binnen en buitenshuis! Huisdierplezier is dé online konijnenwinkel!

Menu