• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Speelgoed & Vermaak

Konijnen speelgoed

Konijnen speelgoed is er speciaal voor gemaakt zodat uw konijn zich niet meer verveeld. Zeker wanneer uw konijn alleen is, is het een goed idee om wat leuke speeltjes voor uw konijn aan te schaffen. Hierdoor kan uw konijn zich uren vermaken!

Konijnen speelgoed in ons assortiment

In ons assortiment vindt u allerlei verschillende soorten konijnen speelgoed. Wat al deze soorten konijnen speelgoed gemeen hebben, is dat ze allemaal van een hoge kwaliteit zijn. Wij bieden u alleen maar producten van een A-kwaliteit aan, hierdoor zal uw konijn het speelgoed niet snel kapot knagen (behalve bij een knaagsteen). U vindt bijvoorbeeld speelgoedballen,verteerbare speelgoed wortels en vaardigheidsspeelgoed. Dit laatste konijnen speelgoed zal worden toegelicht!

Brain train konijnen speelgoed

Het brain train konijnen speelgoed is intelligentie speelgoed voor uw konijn. In het begin zal uw konijn er niets van snappen, maar op een gegeven moment zal uw konijn het interessant gaan vinden en zal hij het gaan snappen. Dit stimuleert de hersenen. Het grootste voordel is dat uw konijn zich uren kan vermaken doordat uw konijn heel graag het voer of de lekkernij te pakken wil krijgen. Het konijnen speelgoed is als het ware een houten koker die gevuld kan worden. Deze rolt makkelijk heen en weer. Zo is uw konijn uren zoet!

Konijnen speelgoed koopt u bij Huisdierplezier.be

Konijnen speelgoed vindt u bij ons in het assortiment. Bij ons bestelt u niet alleen het leukste speelgoed voor uw konijn, maar ook allerlei andere konijn benodigdheden. Denk hierbij aan een konijnenhok, voerbak konijn of zelf konijnenvoer! Mocht uw bestelling compleet zijn, dan kunt u een van onze veilige betaalmethodes kiezen. Een van deze opties is het achteraf betalen. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuis te bezorgen. Is het konijnen speelgoed niet goed? Dan krijgt u bij ons gewoon uw geld terug! Wij bieden niet alleen het beste voor uw huisdier, maar ook voor u!

Menu