• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
€ 39,99
 • SSL Veilig winkelen & betalen
 • Retourneren binnen 14 dagen!
Krabpaal Clark

Krabpaal Clark

€ 39,99
Beschrijving

Krabpaal Clark

Deze grijze krabpaal is naast een krabgelegenheid voor de kat een heerlijk plekje om tot rust te komen. De krabpaal met een diameter van 6.5 centimeter is bedekt met jute touw van 4 mm. Hieraan kan de kat naar hartelust krabben en zijn nageltjes scherpen, hiernaast is de krabpaal voorzien van een speelballetje aan touw. De krabpaal beschikt eveneens over een heerlijke troon waar de kat zijn dutjes kan doen op het heerlijk zachte pluche.</p>

Pluspunten

 • Leuke kleine krabpaal voor kittens en kleine katten
 • Gemaakt van zacht pluche bewerkt met jute touw
 • De krabpaal heeft een diameter van 6,5 centimeter
 • Naast krabgelegenheid kan de kat ook heerlijk rusten op zijn troon
 • Direct uit voorraad leverbaar, snel in huis en thuis bezorgd

Liever een andere krabpaal kopen? Bekijk dan zeker ook onze andere prachtige krabpalen! Met een ruim assortiment grote krabpalen, kleine krabpalen, moderene krabpalen én krabpalen speciaal voor kittens shop je zeker jouw favoriet!

Huisdierplezier | Online dierenwinkel

Als online dierenwinkel kunnen wij voorzien in alle behoeften van huisdieren. Als je vragen hebt over wat jouw huisdier nodig heeft, of waar je het beste voor kan kiezen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn beoordeeld met een 8.8!

Specificaties:
 • Merk: Flamingo
 • Afmeting: 30 x 30 x 45 cm
 • Buitenmaat lengte in cm: 30
 • Buitenmaat breedte in cm : 30
 • Buitenmaat hoogte in cm: 45
 • Kleur: Grijs
Keuzehulp Krabmeubel

Als je op zoek gaat naar een krabpaal voor je kat of katten speelt smaak een grote rol. Heel erg begrijpelijk want je wil natuurlijk een krabpaal die goed in het interieur past. Echter is het goed om te letten op de volgende punten want katten hebben wel degelijk hun voorkeuren.

Welke functies moet een krabpaal hebben?

Bij het uitzoeken van een krabpaal is het goed om te kijken welke functies deze allemaal heeft en wat de krabpaal de kat allemaal kan bieden. Denk daarbij aan een kattenmandje die je vaak terugziet bovenop een krabpaal, een hangmatje dat zich fijn om de kat heen een vormt, een kattenhuisje waar de kat zich even in terug kan trekken en natuurlijk de kattenspeeltjes! Een krabpaal met al deze functies kan jouw kat alles bieden hij of zij nodig heeft!

Lage of hoge krabpaal?

Als je een kitten in huis krijgt is een kleine lage simpele krabpaal goed om mee te beginnen maar denk eraan dat wanneer de kitten groter wordt er ook een grotere krabpaal moet komen. Een kat moet zich namelijk helemaal kunnen strekken tegen de krabpaal, wanneer deze te laag is zullen ze er geen gebruik meer van maken.

Wil je langer plezier hebben van de krabpaal? Dan kun je het beste meteen voor een grotere variant kiezen. Meestal hebben middelgrote of grote krabpalen ook meer speel- en slaapmogelijkheden.

Een stevige krabpaal voor meerdere of grote katten

Als je meerdere katten in huis hebt of grote katten dan is het belangrijk dat de krabpaal stevig genoeg is. Maar hoe weet je nu wanneer een krabpaal stevig genoeg is? Daarvoor kun je kijken naar de dikte van de sisal stammen en naar de onderplaat waar de krabpaal op staat.

Eén of meerdere krabmeubels in huis?

Het is goed om je kat meerdere mogelijkheden te bieden om lekker aan te kunnen krabben. Dat wil niet zeggen dat je meteen het hele huis vol moet zetten met grote krabpalen. Je kunt ook kiezen om ergens een krabplank, krabton of klein krabpaal te plaatsen. Eén grote krabpaal is in principe voldoende maar dat ligt een beetje aan de omstandigheden. Plaats een extra krabmogelijkheid als jouw kat niet naar buiten mag of als je meerdere katten in huis hebt.

Welke soorten krabmeubels zijn er?

Er zijn verschillende soorten krabmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. We hebben deze onderverdeeld in verschillende categorieën: krabplanken, krabtonnen en krabpalen. De krabpalen hebben we weer onderverdeeld in kleine krabpalen, middelgrote krabpalengrote krabpalen, krabpaal grote kat, plafondkrabpaal en design krabpaal.

Beoordelingen
Menu