• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Aquarium Accessoires

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Aquarium accessoires

Ben je op zoek naar nieuwe decoratie of aquariumbenodigdheden? Bekijk dan eens ons assortiment aan aquarium accessoires. Zo zijn er al zakken grind verkrijgbaar vanaf €2,70 per zak! Naast deze zakken met grind zijn er nog veel meer soorten aquarium accessoires te vinden in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan achterwanden, leistenen, luchtkranen en verschillende soorten aquariumdecoratie zoals scheepswrakken, neergestorte vliegtuigjes of verschillende soorten bruggen.

Aquariumdecoratie

Een aquarium wordt vaak in huis gehaald omdat mensen het er mooi uit vinden zien. Vaak staat het heel er goed in je interieur en kijken mensen er graag naar. Om ervoor te zorgen dat je aquarium er nog mooier uit gaat zien zijn er verschillende aquarium accessoires, waaronder aquariumdecoratie. Bij Huisdierplezier zijn er verschillende soorten decoraties te vinden, van scheepswrakken tot neergestorte vliegtuigjes en van plantjes tot vormen van dolfijnen en haaien die je op de bodem kan leggen in het aquarium. Aquariumdecoratie zorgt ervoor het natuurlijk gedrag van de vissen gestimuleerd wordt, aangezien je hun natuurlijke leefomgeving namaakt. Daarnaast kan de aquariumdecoratie, indien het gaten heeft, ervoor zorgen dat de vissen zich beschermd voelen doordat ze zich terug kunnen trekken in het voorwerp.

Aquarium grind

Nog een manier om je aquarium vrolijk en mooi te maken is grind op de bodem van het aquarium te leggen. We raden aan om de steentjes eerst af te spoelen voordat je ze op de bodem van het aquarium legt, zodat het vuil er zeker af is. Je kan de bodem zo volleggen dat je een laag van 3 tot 10 centimeter hebt. Je kan zelf bepalen hoeveel je op de bodem legt!

Andere aquarium benodigdheden

Buiten deze aquarium accessoires zijn er nog veel meer producten die handig kunnen zijn voor in je aquarium. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aquarium filters en vissenvoer. Ook verkopen wij verschillende aquariums, waaronder bakken voor vissen en bakken voor schildpadden.