• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Aquarium Pomp

Aquarium pomp

Natuurlijk ontstaat er al een lichte watercirculatie door het aquarium filter in het aquarium maar is dat voldoende? Soms kun je namelijk last hebben van zogenaamde stroomloze plekken ook wel ‘deadspots’ genoemd. Op deze plek in het aquarium is geen stroming waardoor uitwerpselen en afval zich daar ophopen. Als dit gebeurt is er geen goede balans in het aquarium wat problemen kan veroorzaken. Een goede watercirculatie zorgt er namelijk voor dat alle afvalstoffen makkelijk worden afgevoerd daar het aquarium filter.

Aquarium, Vis, Siervissen, Neon Vis, Water, Onderwater

De aquarium circulatiepomp van Flamingo

In ons assortiment vind je één aquarium pomp, dat is de aquarium circulatiepomp Orca. Deze aquarium pomp is verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

Aquarium pomp circulatiepomp Orca – 300
Deze aquarium pomp is geschikt voor aquaria tot 100 liter. De circulatiepomp Orca 300 pompt in een uur 300 liter water rond.

Aquarium pomp circulatiepomp Orca – 1000
Deze aquarium pomp is geschikt voor aquaria van 100 tot 300 liter. De circulatiepomp Orca 1000 pompt in een uur 1000 liter water rond.  

CIRCULATIEPOMP ORCA 300

Een aquarium pomp kopen bij Huisdierplezier

Bestel jouw aquarium pomp eenvoudig bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je snel aan de slag met jouw nieuwe aquarium pomp. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk hebben we naast aquarium pompen nog meer artikelen in de categorie aquarium filters en pompen. Denk daarbij aan aquarium filters en aquarium filtermateriaal. Ook kun je bij Huisdierplezier terecht voor mooie aquarium decoratie.

Vind jij vissen interessant en vind je het ook leuk om hier wat over te lezen? Dan kun je ook eens een van onze vissenblogs lezen: Populaire vissoorten voor beginnersWelke vissen kun je houden in een klein aquarium? en Bekendste Tetra soorten onder aquariumliefhebbers.