• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Vogelspiegel

Vogelspiegel

Huisdierplezier heeft een breed assortiment op het gebied van vogelspiegels. Voor ieder type vogel hebben wij een spiegel die er bij past. Een vogelspiegel biedt uw vogel een fictieve kameraad waarme hij/zij op ieder moment van de dag kan socializen.

Groene dichte omhooggaand van de grasparkietpapegaai zit in kooi. leuke  groene parkiet. | Premium Foto

Belangrijk om op te letten bij het kiezen van een vogel

In de natuur zijn vogels sociale wezens die leven in grote groepen en gezamenlijk rondtrekken over de wereld. Het is belangrijk om bij de aanschaf van een vogel rekening te houden met de sociale behoefte van een vogel. Het is belangrijk om een vogel te vermaken wanneer hij/zij alleen in een hok zit. Het kan voor uw vogel beangstigend zijn om alleen te moeten leven in een hok. Ons advies is ook altijd om een vogel te laten leven met meerdere van zijn/haar soortgenoten. Indien dit niet mogelijk is biedt Huisdierplezier verschillende mogelijkheden om uw vogel te entertainen. Wij bieden naast vogelspiegels een ruim assortiment aan andere vogelbenodigdheden waaronder vogelzitstokken, vogelspeelgoed en vogelkooien.

Een vogelspiegel van uw online dierenwinkel

Huisdierplezier is een webshop gericht op de concument met een voor liefde voor dieren. Iedere dag staan onze medewerkers klaar om u te adviseren over ons assortiment en antwoord te geven op al uw vragen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van een dierenverblijf. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend conctact opnemen met info@huisdierplezier.nl Naast onze snelle levering, gemiddeld binnen 2 werkdagen, werken wij met het niet goed geld terug concept. Wanneer een product toch niet helemaal is wat u er van had verwacht, heeft u bij Huisdierplezier de mogelijkheid om het artikel binnen 14 dagen te retouneren.

Missie Huisdierplezier

.Onze missie is: iedere dag het leven van een dier verbeteren. Wij werken alleen samen met leveranciers die in staat zijn om top kwaliteit producten te leveren. Waar veiligheid en gebruiksgemak de belangrijkste kwaliteitseisen zijn voor ons assortiment.