• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Vogelzitstok

Vogelzitstok

Altijd al een vogel zitstok in huis willen hebben? Bij Huisdierplezier hebben wij een uitgebreid assortiment aan zitstokken in allerlei soorten en maten. De meesten van onze artikelen zijn gemaakt van hout of calcium. Beide materialen bieden een ongelofelijke stevigheid en de vogelzitstok is bijna niet kapot te krijgen. Uw vogel heeft zijn plaats in huis gevonden met een van de zitstokken van Huisdierplezier.

Kanarie Kooi-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Het belang van een vogelzitstok

Het is voor vogels van groot belang dat er een zitstok aanwezig is in het hok waar ze de nacht door brengen. Dit heeft te maken met de manier van hoe vogels slapen. Vogels hebben de gave om staand te slapen op een zitstok. Dit komt omdat een vogel tijdens het slapen het liefst staat. Uit onderzoek is gebleken dat teenspieren van een vogel tijdens het slapen verkrampen en dat ze zich op die manier vast kunnen blijven houden aan de zitstok tijdens de nacht. Een andere reden waarom vogels staand slapen is het feit dat ze slapen met 1 hersen helft. Hierdoor zijn ze direct in staat om te reageren op gevaarlijke situaties.

Huisdierplezier: de online dierenspeciaalzaak

Wij van huisdierplezier willen ons onderscheiden door de beste kwaliteit te leveren op het gebied van service. Dagelijks staan deskundige medewerkers klaar om u van tips en adviezen te gegeven over het gebruik van de artikelen in ons assortiment. Wij hebben naast de vogezitstokken nog vogelkooien, vogelvoer en vogelspeelgoed; zoals de vogelschommel. Bij huisdierplezier staan we voor een snelle service met een glimlach we bieden bij de meeste producten een levering binnen 2 werkdagen en een lage verzendkosten. Niet tevreden met uw zitstok aankoop? bij huisdierplezier werken we met de niet-goed-geld-terug-garantie. Voor eventuele vragen kunt u gemakkelijk contact opnemen via klantenservice@huisdierplezier.nl of bel 0031 (0) 850656263

Met trots mogen wij uw melden dat wij door onze klanten beoordeeld zijn met een 8,8

Menu