• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Volière benodigdheden

Voliere benodigdheden

Een voliere is het plekje dat jouw vogel zijn/haar thuis mag noemen. Voliere benodigdheden zijn dan ook handig om het huisje van jouw lieve huisdier een beetje aan te kleden. Zo kan jouw vogel zich helemaal thuis voelen in zijn vogel kooi met voliere benodigdheden. Bij Huisdierplezier willen we natuurlijk dat jouw huisdier een prettig leventje heeft met de juiste voliere benodigdheden.

Voliere benodigdheden en meer bij Huisdierplezier

Naast voliere benodigdheden kun je ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • Houten volieres. Deze volieres zorgen voor een natuurlijke look. Zeer geschikt voor een landelijk interieur, en in combinatie met onze voliere benodigdheden.
  • Kamer volieres, oftwel luxe vogelkooien voor binnen. Dit zijn vaak ruimere kooien, met een fraaie vormgeving. Deze mooie volieres zijn een ideaal huisje voor jouw vogel. Zo kun je binnenshuis ook genieten van je lieve huisdier.
  • Aluminium volieres. Deze volieres zijn makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Ideaal dus als je weinig tijd hebt om aan de slag te gaan met de kooi. Er is een ruim assortiment aan verschillende aluminium volieres beschikbaar bij Huisdierplezier.
  • Volieres eigen productie. Deze volieres kun je in onze showroom bekijken. Deze is op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend. Laat het even weten als je langs wil komen via (0031)6 27353009.

Huisdierplezier is naast aanbieder van voliere benodigdheden ook een specialist in volieres. Over deze vogel benodigdheden kunnen wij je tot in de puntjes adviseren.

Voliere benodigdheden in ons assortiment

Voliere benodigdheden vind je bij Huisdierplezier. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan voliere benodigdheden aan, tegen een voordelige prijs. Mocht je vragen hebben over onze voliere benodigdheden of andere producten, laat het ons dan weten via de klantenservice. En ook voor advies of bij twijfel kun je bij ons terecht. Wij zullen je graag te woord staan. Huisdierplezier staat voor jou en je huisdier klaar.

Menu