• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Voederhuisje

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voederhuisje

Een voederhuisje om de winter door te komen

Wanneer de winter er weer aan komt, wordt het voor vogels lastiger om aan voedsel te komen. Door de kou zijn alle insecten en fruit verdwenen en de grond is vaak te hard om wormen uit de grond te halen. Help de vogels de winter door en plaats een voederhuisje met heerlijke snacks in uw tuin. Het is voor u als dierenvriend ook nog eens prachtig om naar te kijken hoe de vogels genieten van uw voederhuisje. Allemaal fluitende vogels in uw tuin is natuurlijk ontzettend gezellig!

Een voederhuisje in verschillende uitvoeringen

Een voederhuisje schaft u aan om vogels te voorzien van voedsel in de winter, maar daarnaast is het ook fijn als deze ook nog eens mooi is om naar te kijken. Hierdoor is een voederhuisje een leuk accessoire voor in uw tuin. Voederhuisjes en bijvoorbeeld houten vogelhuisjes zien er vaak prachtig uit. Daarom kunt u kiezen uit verschillende soorten, zodat er altijd een bij zit naar uw smaak. De voederhuisjes kunnen we onderverdelen in twee soorten:

  • Staand voederhuisje: Deze voederhuisjes kunt u overal neerzetten. Het is leuk om deze in het zicht te zetten, zodat u deze kunt zien vanuit de woonkamer.
  • Hangend voederhuisje: Dit zijn voederhuisjes die u bijvoorbeeld in een boom kunt hangen.

Het gebruik van een voederhuisje

Een voederhuisje is heel leuk voor in uw tuin, maar waar moet u nu op letten? Als eerste is het belangrijk dat u het voederhuisje op een goede plek plaatst. Een goede plek houdt in dat deze niet in de regen staat. Hierdoor verregend het voer dat u in het huisje plaatst en er komen minder snel vogels op af. U moet vooral met de windrichting rekening houden wanneer u een voederhuisje aan een boom ophangt, zorg dat de ingang niet in de regen hangt. Een voederhuisje heeft als doel om vogels van voedsel te voorzien in de winter, maar wat voor voedsel moet er nu eigenlijk in? Vogels zijn dol op pinda’s. Wanneer u kinderen heeft is het voor hen erg leuk om deze met een touwtje aan elkaar te rijgen waardoor er een slinger ontstaat. Een vetbol is ook iets wat een vogel heerlijk vindt. Kijk voor verschillende snacks bij ons vogelvoer assortiment.

Een voederhuisje in uw tuin

Een voederhuisje en andere vogel benodigdheden bestellen doet u bij Huisdierplezier. U plaatst de bestelling en kunt vervolgens kiezen uit verschillende betaalmethodes of u kunt achteraf betalen. Het voederhuisje kunt u vervolgens in de meeste gevallen binnen drie werkdagen bij u thuis verwachten. Bent u ook nog opzoek naar een voliere? Is het niet goed? Dan krijgt u uw geld terug. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Menu