• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Houten vogelhuisje

Houten vogelhuisjes

Ben jij een echte vogelliefhebber? Dan zijn houten vogelhuisjes misschien wel iets voor jou. Deze houten vogelhuisjes vormen een prima thuis voor de vogels in jouw tuin. Bij Huisdierplezier willen we alleen het beste voor elk dier, dus ook voor vogels. Daarom bieden wij een mooi assortiment aan houten vogelhuisjes aan. Deze houten vogelhuisjes zijn van enorm goede kwaliteit, en verkrijgbaar voor een voordelig prijsje. Bij onze online dierenwinkel vind je de ideale houten vogelhuisjes voor in jouw tuin.

Tips voor houten vogelhuisjes

Houten vogelhuisjes vormen een huisje voor de vogels, het is daarom een van de belangrijkste vogel benodigdheden. Enkele handige tips:

  • Pas op met felle kleuren, deze vallen namelijk erg op bij bijvoorbeeld katten. Kies voor meer neutrale kleuren zoals groen, bruin of een natuurlijke houtkleur. Zo voorkom dat er katten in de buurt rondhangen van de houten vogelhuisjes.
  • Let op de dikte van de plankjes. Deze houten plankjes horen ongeveer anderhalve centimeter dik te zijn. Zijn de plankjes dunner, dan kunnen de vogels het koud krijgen. Is het hout dikker, dan zou het zo kunnen zijn dat de vogels het erg warm krijgen.
  • Let er bij de aanschaf op dat de houten vogelhuisjes goed schoon te maken zijn. Hygiëne is belangrijk voor vogels.

Koop je houten vogelhuisjes bij Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier vind je een paar houten vogelhuisjes binnen het assortiment aan vogelhuisjes. Wij bieden deze producten tegen een voordelige prijs aan, binnen elke drukken op de knop zullen ze spoedig bij je worden thuisbezorgd. Ben je nog niet zo ver om een van onze producten af te rekenen omdat je nog vragen hebt? Of twijfel je nog tussen verschillende producten en zou je graag wat meer advies willen? Dan kun je terecht bij de klantenservice van Huisdierplezier. Wij staan graag voor je klaar.