• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Kanariekooi

Kanariekooi

Bij de aanschaf van een kanarie hoort natuurlijk een leuke kanariekooi. Met een kanariekooi houd je jouw lieve huisdier bij je in de buurt. Je voorkomt zo, dat je kanarie weg fladdert om ergens anders een liedje te gaan zingen. Een mooie kanariekooi van Huisdierplezier is een van de belangrijkste vogel benodigdheden. Deze vogelkooi vormt een thuis voor jouw lieve huisdier, en moet daarom ook van alle gemakken worden voorzien. Bij Huisdierplezier willen we alleen het beste voor jouw kanarie.

Kanariekooi in de mijnen

In de begin tijd van de mijnbouw, namen mijnwerkers kanaries in een kanariekooi mee. Kanaries halen namelijk veel sneller adem dan mensen, ze zijn erg klein en hebben een hoge stofwisseling vergeleken met de mens. Hierdoor zal de kanarie dan de mijnwerkers merken dat het dodelijke gas koolmonoxide aanwezig is. Mijnwerkers konden zo op tijd de mijn verlaten, kanaries waren hun redders. Gelukkig zijn er tegenwoordig andere manier om het gas koolmonoxide waar te nemen, kanaries hoeven niet meer mee.

Accessoires voor in de kanariekooi

Een kanariekooi is het plekje van jouw kanarie. In deze vogelkooi is het mogelijk enkele accessoire te plaatsen. Een overzicht van onze kanariekooi accessoires:

  • Kooihangers met belletjes waar je vogel lekker mee kan spelen
  • Badhuisjes waar je vogel fijn in kan badderen
  • Spiegels om je vogel mee te entertainen
  • En nog heel veel meer leuke accesoires voor in de kanariekooi

Kanariekooi bij Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier vind je een divers assortiment aan vogelkooien zoals een kanariekooi. Wij bezorgen jouw kanariekooi tegen een voordelige prijs bij je thuis. Je bent slecht een paar klikken op de knop verwijderd van het bestellen van een mooie vogelkooi. Heb je nog vragen, twijfel je tussen producten, of zou je wel wat advies kunnen gebruiken? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag aan de juiste antwoorden.