• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Vogelvoer

 

Vogelvoer voor uw vogels

Vogelvoer is er om uw vogels te voorzien van de dagelijkse behoeften. Net zoals mensen, hebben vogels ook voedsel nodig om te kunnen overleven. U kunt uw vogels gezond houden door het juiste vogelvoer uit te kiezen. Vogelvoer kunt u heel gemakkelijk in een vogel voerbakje doen om uw vogels te voeren. Ook een vogel drinkbakje is geen overbodige luxe. Natuurlijk wilt u ze daarnaast af en toe ook nog eens lekker kunnen verwennen met een snack. Dat verdienen uw dieren wel!

Vogelvoer als basis voor iedere vogel

Er is vogelvoer dat u kunt geven aan iedere soort vogel. Dit voer bestaat uit verschillende zaden die uw vogels de perfecte basis bieden. Ook kunt u ervoor kiezen om vogelvoer te nemen die speciaal voor een bepaald soort vogel is. Het vogelvoer voor bijvoorbeeld een parkiet heeft alle voedingsstoffen die een parkiet nodig heeft. Dit is echter alleen handig wanneer u één soort vogels in een verblijf heeft zitten.

Vogelvoer snacks

Naast het vogelvoer voor een goede basis, zijn er nog een heleboel soorten snacks. Hiermee kunt u uw vogels nog eens extra verwennen, dit is wat u als dierenvriend graag doet. Er zijn bijvoorbeeld verschillende sticks die u op kunt hangen waar uw vogels heerlijk verschillende zaadjes vanaf kunnen pikken. Vaak zijn de snacks gemaakt in leuke vormen waardoor ze niet alleen lekker zijn voor uw vogels, maar ook nog eens een decoratieve functie hebben.

Vogelvoer voor wilde vogels

Wanneer u in het bezit bent van een voederhuisje, moet deze gevuld worden met vogelvoer. Het is erg leuk om te kijken hoe de vogels in de kou genieten van de snacks uit het voederhuisje. Er zijn verschillende soorten snacks die u leuk kunt ophangen of plaatsen in zo’n huisje. U kunt vetbollen ophangen, maar ook slingers met pinda’s erin. U kunt natuurlijk ook gewoon een voederbakje plaatsen met wat vogelvoer erin. De vogels in de winter zullen u dankbaar zijn en genieten van uw snacks.

Vogelvoer bestellen bij Huisdierplezier

Bent u van plan vogelvoer te kopen? Dan doet u dat bij Huisdierplezier! Wanneer u de bestelling geplaatst heeft, kunt u kiezen uit verschillende betaalmethodes of u kiest ervoor om achteraf te betalen. Vervolgens kunt u het vogelvoer binnen 3 werkdagen bij u thuis verwachten, waardoor u snel uw vogels kunt verwennen. Heeft u vragen over het vogelvoer of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook ons complete assortiment vogelbenodigdheden! Misschien ook op zoek naar een mooie vogel volierekanariekooi of parkietenkooi? Neem dan zeker even een kijkje!