• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Volière

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Volière

Een volière is het huis van uw gevleugelde vriend. Ongeacht wat voor een soort vogel u houdt, uw vogel moet zich altijd veilig en comfortabel voelen. Daarom biedt Huisdierplezier u een breed assortiment aan volières zodat u altijd het geschikte huis vindt dat het beste past bij uw vogel.

Voor iedere vogel een volière

Met het woord volière wordt vaak alleen een vogelkooi bedoeld. Echter is het de verzamelnaam van alle verschillende mogelijkheden waarmee u gevleugelde dieren op dezelfde plek kunt houden. Vlinders leven bijvoorbeeld ook in een volière. Bij Huisdierplezier weten we dat dit voor mensen verwarrend kan zijn. Daarom wordt ons assortiment zo aangeboden dat het voor iedere bezoeker duidelijk is wat precies waarvoor bedoeld is. De verschillende soorten zijn op te delen in de volgende categorieën:

  • Buiten volière vrijstaand: Dit type volière biedt een overkoepeling die vaak is gemaakt van gaas werk, waarbij beschutting enkel wordt gecreëerd door beplanting en nestkastjes.
  • Volière tegen een muur: Hiermee wordt al snel een vogelhuisje voor in de tuin bedoeld. Deze volière wordt vaak door wilde vogels benut tijdens de koude winter dagen. Het komt haast niet voor dat deze volière langer dan 1 seizoen wordt gebruikt door 1 vogel.
  • Binnen volière: Hiermee wordt vaak de vogelkooi bedoeld die binnen staat. Echter kan een volière een stuk groter zijn dan een reguliere vogelkooi.

Wat kan er allemaal in een volière?

Als u van plan bent om een vogel aan te schaffen, dan kunt u zijn leefgebied indelen naar uw wens. Vaak wordt er gekozen om in een buiten volière beplanting te plaatsen en te laten groeien. Hierdoor blijft uw vogel beter beschut van de weersomstandigheden, terwijl u de natuurlijke uitstaling behoudt. Veel gebruikte soorten beplanting zijn conifeer, distel of een klimop. Naast beplanting kunt u natuurlijk ook een zitstok toevoegen met bijbehorende voer- en drinkbakjes. Ook kunt u een zwemvijver plaatsen, daar maken sierwatervogels vaak gebruik van. U kunt met verschillende attributen altijd een mooie volière creëren. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan eens onze vogel accessoires.

Voldoende keuze bij Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier heeft u altijd een ruime keus aan volières van top kwaliteit. U heeft keus uit diverse afmetingen, maten en vormen. Bekijk dus snel het assortiment! Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen.