• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Tessa Buitenhek - 10
Pluspunten
"Snelle leveren en zeer tevreden met het product en voor een lage prijs."
Verbeterpunten
"Geen"
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu
€ 99,99
 • Voor 13.00 besteld de volgende werkdag in huis
 • SSL Veilig winkelen & betalen
 • Retourneren binnen 14 dagen!
Beschrijving

Voliere Asti

Voliere Pip

Dit is een voliè\re die geschikt is om kleine vogels in te houden. Het vogelverblijf is geschikt voor binnen maar is door zijn afmetingen eenvoudig tijdens de koude wintermaanden binnen te zetten. De voliè\re beschikt over een deur aan de zijkant en 2 zitplaatsen die willekeurig te plaatsen zijn in de voliè\re. Het metalen bassin maakt het eenvoudig om de voliè\re \schoon te maken. Om de levensduur van het verblijf te verlengen adviseren wij deze periodiek te voorzien van een nieuwe beitslaag.

Afmetingen: 82 x 40 x 160cm

Geschikt voor 3 vogels

re die geschikt is om kleine vogels in te houden. Het vogelverblijf is geschikt voor binnen maar is door zijn afmetingen eenvoudig tijdens de koude wintermaanden binnen te zetten. De voliè\re beschikt over een deur aan de zijkant en 2 zitplaatsen die willekeurig te plaatsen zijn in de voliè\re. Het metalen bassin maakt het eenvoudig om de voliè\re \schoon te maken. Om de levensduur van het verblijf te verlengen adviseren wij deze periodiek te voorzien van een nieuwe beitslaag.

Afmetingen: 82 x 40 x 160cm

Geschikt voor 3 vogels

re die geschikt is om kleine vogels in te houden. Het vogelverblijf is geschikt voor binnen maar is door zijn afmetingen eenvoudig tijdens de koude wintermaanden binnen te zetten. De voliè\re beschikt over een deur aan de zijkant en 2 zitplaatsen die willekeurig te plaatsen zijn in de voliè\re. Het metalen bassin maakt het eenvoudig om de voliè\re \schoon te maken. Om de levensduur van het verblijf te verlengen adviseren wij deze periodiek te voorzien van een nieuwe beitslaag.

Afmetingen: 82 x 40 x 160cm

Geschikt voor 3 vogels

Specificaties van Voliere Asti

 • Buitenmaat (BxDxH) 82 x 40 x 160 cm
 • Traliesafstand 8
 • Richting tralies Horizontaal
 • Materiaal tralies Metaal
 • Aantal deurtjes: 1
 • Aantal voerbakjes 0
 • Aantal drinkbakjes 0
 • Aantal zitstokken 2
 • Levertijd 1 werkdag
 • Merk Duvo
 • Materiaal Hout
 • Dakbedekking Dakleer
 • Geschikt voor dier Parkiet/Kanarie
 • Kleur Wit
Showroom.

Showroom

 

Kom ook eens kijken in onze showroom.
U kunt hier de dierenverblijven vooraf komen bezichtigen. Indien deze naar uw wens is, kunt u deze meteen meenemen.

Onze openingstijden zijn:

Woensdag van 9.00 tot 17.00 uurBuiten de openingstijden kunt u ook een afspraak maken.
Bel hiervoor met: 0031 (0)850 - 656263

Leinserondweg 19 A
5465 RV Zijtaart (veghel) Noord Brabant

Verzenden

Welke pakketdienst levert mijn pakket?

De bestelling wordt bezorgd door de pakketdienst DPD in Nederland en België. U kunt met DPD in contact komen via de contactpagina.
De houten dierenverblijven uit eigen productie worden geleverd door onze eigen koerier.

Wanneer kan ik mijn bestelling in huis verwachten?
Wij geven op onze website bij elk artikel aan wat de verwachte levertijd is. Daarnaast wordt de verwachte leverdatum aangegeven in uw winkelmandje. U kunt er vanuit gaan dat de bestelling op de aangegeven dag geleverd wordt. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets misgaat tijdens de levering waardoor uw bestelling helaas vertraging oploopt.
Wanneer u betaald heeft via bankoverschrijving kan de levertijd afwijken. De bestelling wordt  verzonden nadat het bedrag bij ons is binnengekomen. 

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Als uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een mail met daarin een track en trace code. Hiermee kunt u de bezorging van uw pakket volgen. 

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben als de bezorger langskomt?
Als er niemand aanwezig is op het moment van bezorging wordt uw bestelling bij de buren afgegeven of de bezorger laat een niet-thuis kaart achter in de brievenbus.

Waarom worden er verzendkosten berekend bij mijn bestelling?
In tegenstelling tot vele andere webwinkels berekenen wij de verzendkosten niet in bij de prijs van het product. Wij berekenen voor iedere bestelling eenmaal verzendkosten. Indien u meerdere producten besteld, betaalt u dus slechts één keer verzendkosten. 
De verzendkosten zijn € 4,95 tenzij het anders wordt aangegeven bij het product. Voor de verzending van bouwwerken uit onze eigen productie worden €50,00 verzendkosten gerekend. 

Retourneren

Hoe werkt retourneren?


• Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

• We vragen je de artikelen in een kartonnen doos of stevige envelop te verpakken. Op de doos of envelop dient duidelijk ons adres vermeld te staan. Voeg in het pakket (een kopie van) je factuur toe of het retourformulier. Je kunt zelf kiezen door welk koeriersbedrijf je het pakket laat verzenden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Let op: bewaar je verzendbewijs goed!

• Nadat je het pakket retour gezonden hebt, verzoeken wij je om je retourzending aan te melden op onze website via dit formulier. Helaas kunnen wij zonder dit formulier je retourzending niet in behandeling nemen. Als wij over alle gegevens beschikken ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.

Retouradres:
Leinserondweg 19a
5465 RV, Veghel

Onder welke voorwaarden kun je een artikel retourneren?

1. Het artikel is retour aangemeld binnen de zichttermijn van 14 dagen.
2. Het artikel is compleet en in originele staat. Indien mogelijk stuur je het artikel terug in de fabrieksverpakking.
3. Het artikel is niet gebruikt.

Wat moet je doen als je een verkeerd of beschadigd artikel heb ontvangen?


Het is natuurlijk erg vervelend dat je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen heeft.
Wij vragen je in geval van schade binnen twee werkdagen ons schadeformulier in te vullen. We verzoeken je foto’s van de schade toe te voegen aan het formulier met daarbij vermeld (indien van toepassing) welke onderdelen het betreft. We zullen samen op zoek gaan naar een passende oplossing.
Indien je een verkeerd artikel ontvangen hebt, verzoeken wij je binnen 2 werkdagen na ontvangst te mailen naar klantenservice@huisdierplezier.nl.

Betalen

Betaalmethodes
Huisdierplezier biedt verschillende, veilige mogelijkheden voor de betaling. Betalen is mogelijk via Ideal, Paypal, bankoverschrijving, Visa of Mastercard. Betaalt u liever nadat u de bestelling ontvangen heeft? Ook dat is mogelijk! Tijdens het afrekenen kiest u voor de optie 'Achteraf betalen'. U ontvangt van Afterpay (België) of Klarna (Nederland) een factuur welke u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt voldoen. 

Reviews